Medlem‎ > ‎Protokoll o.dyl.‎ > ‎

Inbjudan Hokushinkan Juniortaikai 25 maj 2013

Uppsala KFUM Kendo Hokushinkan inbjuder till

Hokushinkan Juniortaikai lördagen den 25 maj 2013


Tävlingen hålls i två klasser:

- Junior 9-12 år

- Junior 13-16 år


Endast rustningsvana krävs!


Tid: Lördag 25 maj kl 10-14

Plats: Kobudodojon (f.d. danssalen) på Budohuset, Torbjörnstorg

Anmälan: Senast 22 maj. Anmälan för andra klubbar sker klubbvis av ansvarig tränare och skickas till tavling@uppsalakendo.se. Medlemmar i Hokushinkan anmäler sig enskilt till samma adress. Ange de tävlandes namn, ålder, grad och kontaktuppgift till målsman.

Domare: Tag chansen att öva på att vara domare i en avslappnad miljö! Du som är över 16 år och har 1 kyu eller mer är välkommen att döma. Två erfarna domare kommer hela tiden finnas på plan och hjälpa både tävlanden och mindre erfarna domare. Vi bjuder föranmälda domare på lunch.

Funktionär: Ett fåtal funktionärer behövs för att tejpa banor, vara tidtagare och hjälpa barnen. Föranmälda funktionärer bjuds på lunch. Först till kvarn!

Avgifter: Tävlingen är kostnadsfri. Medtag egen lunch (mataffärer finns i byggnaden).


TÄVLINGSKORT

Samtliga tävlande måste ha giltigt tävlingskort. Kortet kostar 300 kr, och ansökan om tävlingskort görs av målsman på Budo&Kampsportsförbundets hemsida: http://www.budokampsport.se/node/add/comp-card


Tänk på att ansöka så snart som möjligt! Handläggningstiden kan vara lång.


Uppsala KFUM Kendo Hokushinkan betalar tävlingskort för sina egna medlemmar. Skicka kvitto på din inbetalning till tavling@uppsalakendo.se och meddela ett kontonummer dit du vill ha pengarna. Observera att vid uteblivet deltagande ges ingen ersättning för tävlingskort. Pengar utbetalas efter tävlingen.


Kontakt: Alla frågor skickas till tavling@uppsalakendo.seVälkomna till Uppsala KFUM Kendo Hokushinkan!


Ċ
Anna Lagercrantz,
7 maj 2013 10:25
Comments