Nybörjarträning

Uppvärmning
Nybörjarträningen startar i början av höstterminen och övergår under vårterminen till avancerad träning. Under höstterminen tränas i huvudsak kendons grunder utan rustning med fokus på korrekt hållning, svärdsföring och kroppsrörelser. Mot slutet av första terminen övergår sedan träningen till fullkontaktsattacker mot rustad mottagare. Träningen är gemensam för kvinnor och män. 

Två valfria pass får man prova gratis, och ingen föranmälan är nödvändig. Det gör inget om man missar de allra första passen, träningen i början av terminen är anpassad så att man kommer ikapp. Ta med vanliga gympakläder, men inga skor behövs - vi tränar barfota. Det finns omklädningsrum med dusch.

Instruktörer Vuxna: Magdalena Cederblad (2 dan), Magnus Tyrland (1 dan)
Instruktörer Juniorer: Jessica Fröberg (3 dan) 

» Mer om kendo
 


Nybörjarpassen startar 3 september 2018!

Välkommen till nybörjarträningen för vuxna som startar igång måndagen den 3 september. Vi har intag under hela september och två valfria pass är gratis prova-på men senast den sista september ska terminsavgift vara betald.   


Schema för nybörjare hösten 2018

Måndagar: 
17:30-19:00 Kendo för nybörjare, vuxna

Tisdagar: 
17:30-18:30 Kendo för nybörjare, barn

Onsdagar: 
18:00-19:00 Kendo för nybörjare, vuxna 
 
Seiza  Träning

Intresseanmälan: nybörjarklass HT 2017

Gör en intresseanmälan här för att få ett meddelande med information från ansvarig tränare strax innan terminen startar.